CORONAPROOF BOLLYWOODDANSEN BIJ STICHTING METTA HUIS

https://youtu.be/KE5w1FOOOu8
Veilig dansen tijdens ons Bollywood-dansuur is een voorwaarde om samen te kunnen werken aan je basis danshouding, je techniek, souplesse, coördinatie, balans, en kracht. Een dansvorm waarbij iedereen kan meedoen met of zonder danspartner. De danslessen worden verzorgd in het Cultuurhuis Stadshagen, elke woensdag van 19.00-20.00 uur. Bollywood dans is een moderne dansstijl waarbij op vrolijke Indiase muziek wordt gedanst. De nadruk ligt o.a. op expressie, handgebaren en het uitbeelden van een verhaal met vlotte en plezante dansbewegingen.

I.v.m. Corona houden we ons aan de RIVM richtlijnen. (afstand 1,5 m en elke deelnemer danst op zijn/haar eigen plek, er wordt dus niet gewisseld van plek of danspartner tijdens het dansen).

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *